KAPRIOL Gin Grapefruit & Hibiscus 0.70L, 40.7%
Citrusy, Balsamico a ľahkosť vychádza z pôvodnej receptúry KAPRIOL DRY GIN z roku 1948. Na dosiahnutie lahodnej chute, vyberáme len tie najlepšie ružové grapefruity a ibišteky z južného Talianska. Rastlinné látky sa najskôr vylúhujú v najkvalitnejšom alkohole na báze pšenice a potom sa destilujú v našich historických kotlíkových destilačných prístrojoch z roku 1947, ktoré postavil remeselník Antonio Padovan. Vôňa aj chuť sú takmer vzaté na výlet medzi najkrajšími a najkrajšími talianskymi krajinami. Kontrast horkosti a sladkosti daný grapefruitom v kombinácii s extrémnou eleganciou ibišteka obohacuje organoleptický zážitok. Naša rada je skombinovať tento gin so suchou tonickou vodou a pomarančovou kôrou.